Leasing a bankovní úvěr jako alternativy financování podnikových investic - Zhedzik, Artsiom; Müllerová, Libuše, 1945-; Jarolímek, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Hlavním cílem práce je poskytnout všeobecný přehled o leasingu jako o formě financování majetku, ve srovnání s úvěrem. Popsat leasing a vymezit jeho druhy historie a funkcí. Vymezit právní a daňové aspekty leasingu. Dalším cílem je zachytit formy účtování leasingu a vyhodnotit leasing v porovnání s úvěrem na příkladech s použitím různých metod.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses