Finanční zdroje VŠ od firem a vliv na řízení - Radecki, Marek; Urbánek, Václav; Kubík, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V předložené práci byly zkoumány možnosti vstupu soukromého sektoru, především firem, do financování vysokých škol. V dalším kroku analyzovány vztahy a vlivy nutné k posílení tohoto vztahu, ať už z důvodu připravované reformy vysokého školství nebo snahy o proniknutí firem do řízení VŠ. Poté byly navrženy nutné změny podmínek - reforma vysokého školství, snížení míry uzavřenosti vysokých škol i firem. Dále také nastíněna možná řešení včetně daňových úlev pro firmy, větší zapojení doktorandů.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses