Odhad hodnoty společenosti T-Mobile Czech Republic, a.s. - Stibůrek, Martin (2011)
Tématem diplomové práce je odhad hodnoty společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., která působí v České republice jako mobilní operátor. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část se zabývá postupem ocenění podniku a metodami oceňování podniku. V praktické části jsou metody a postupy, které jsou popsané v metodické části, použity na ocenění společnosti T-Mobile Czech Republic a.s.