Odhad hodnoty společenosti T-Mobile Czech Republic, a.s. - Stibůrek, Martin; Sieber, Patrik, 1977-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tématem diplomové práce je odhad hodnoty společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., která působí v České republice jako mobilní operátor. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část se zabývá postupem ocenění podniku a metodami oceňování podniku. V praktické části jsou metody a postupy, které jsou popsané v metodické části, použity na ocenění společnosti T-Mobile Czech Republic a.s.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses