Řešení správy dokumentů v agentuře pro výzkum trhu - Řehák, Jan (2011)
Tato diplomová práce se věnuje správě dokumentů v agentuře pro výzkum trhu. Cílem práce je návrh řešení správy dokumentů v návaznosti na stávající stav IS/ICT v uvažované agentuře a analyzované požadavky. Součástí je také popis implementace zvoleného systému. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje agenturu, současný stav IS/ICT a uvádí požadavky a omezení vedoucí k návrhu řešení. Druhá část popisuje zvolené řešení a jeho dílčí prvky. Ve třetí části je popsána implementace řešení do produkčního prostředí a plán migrace dat.