Řešení správy dokumentů v agentuře pro výzkum trhu - Řehák, Jan; Kunstová, Renata, 1962-; Kapitán, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato diplomová práce se věnuje správě dokumentů v agentuře pro výzkum trhu. Cílem práce je návrh řešení správy dokumentů v návaznosti na stávající stav IS/ICT v uvažované agentuře a analyzované požadavky. Součástí je také popis implementace zvoleného systému. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje agenturu, současný stav IS/ICT a uvádí požadavky a omezení vedoucí k návrhu řešení. Druhá část popisuje zvolené řešení a jeho dílčí prvky. Ve třetí části je popsána implementace řešení do produkčního prostředí a plán migrace dat.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses