Stavební spoření jako nástroj uspokojení bytových potřeb - Korniienko, Myroslava; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na stavební spoření, jako nástroj pro řešení bytových potřeb. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V první části jsou rozebrané zejména pojmy, které se ve stavebním spoření používají, vývoj v jednotlivých letech a vliv na ekonomiku České republiky. Praktická část se zabývá analýzou stavebního spoření na konkrétních příkladech, je zhodnoceno ve kterých letech bylo nejvýhodnější a jaký dopad měli změny ve stavebním spoření na jednotlivé subjekty.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses