Projektové řízení se specifiky cestovního ruchu - Petříčková, Kateřina; Potluka, Oto, 1973-; Švecová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se zaměřuje na problematiku projektového řízení a životního cyklu projektu v odvětví cestovního ruchu. Odpovídá na otázku, jaká specifika se projevují v oblasti cestovního ruchu v projektech financovaných Evropskou unií. V práci jsou zhodnoceny přínosy vybraných projektů financovaných z fondů EU pro rozvoj cestovního ruchu a České republiky prostřednictvím odvětví cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses