Komparace podmínek podnikání v ČR a RF - Kubečka, Radim; Svobodová, Ivana, 1969-; Bolek, Marian; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práci "Komparace podmínek podnikání v ČR a RF" jsem zaměřil na pronikání českých firem na ruský trh. V teoretické části jsem se zabýval 3 hlavními tématy. Podmínkami INCOTERMS 2010, jelikož došlo k jejich změnám. Dále pak formami pronikání společností na zahraniční trhy. Třetí část teorie jsem zaměřil na podporu podniků při pronikání státními institucemi. Závěr teorie jsem zaměřil na zhodnocení ruského teritoria. Aplikační část jsem rozdělil na dvě části. První část zhodnocuje dotazníkové šetření, které jsem zaměřil na podmínky podnikání v Rusku. Druhá část je zaměřena na postup pronikání společnosti VIADRUS na ruský trh tepelné techniky. Závěrem jsem shrnul doporučení při pronikání na ruský trh.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses