Rozbor procesů získávání a výběru zaměstnanců ve velké organizaci - Martincová, Petra; Němec, Otakar; Padevětová, Naďa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je prozkoumat a posoudit proces získávání a výběru pracovníků v Citibank. V teoretické části práce jsou shrnuty teoretické poznatky procesu získávání a výběru pracovníků. Na teoretickou část navazuje část praktická. Zde je prozkoumán a posouzen proces získávání a výběru pracovníků ve společnosti Citibank. Praktická část je zpracována na základě interní dokumentace, internetových zdrojů, rozhovorů se zaměstnanci banky a dotazníkovém šetření. Součástí diplomové práce je rovněž pokus o návrh opatření směřujících ke zlepšení procesu získávání a výběru pracovníků v Citibank.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses