Finanční projekt převzatého podniku - Švolba, Martin (2011)
Cílem této diplomové práce je vytvořit finanční projekt převzatého podniku a konkretizovat kroky, které povedou k jeho ziskovosti. Práce je rozdělena na dvě části. V první, teoretické, části jsou popsány pouţité výpočty, marketingový plán a analýza trhu. Druhá část je praktická a je zde konkrétně rozebrán plán, jak postupovat při budování restaurace s bowlingem a hřištěm na pláţové sporty v městě Rakovník a jaký je očekávaný vývoj během prvních pěti let. Klíčový pro úspěch podniku je marketingový plán a vyuţití zaměstnaneckých benefitů ve spolupracujících firmách. Diplomová práce má poskytnout potřebný podklad pro investora a následnou realizaci projektu.