Finanční projekt převzatého podniku - Švolba, Martin; Kislingerová, Eva, 1950-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je vytvořit finanční projekt převzatého podniku a konkretizovat kroky, které povedou k jeho ziskovosti. Práce je rozdělena na dvě části. V první, teoretické, části jsou popsány pouţité výpočty, marketingový plán a analýza trhu. Druhá část je praktická a je zde konkrétně rozebrán plán, jak postupovat při budování restaurace s bowlingem a hřištěm na pláţové sporty v městě Rakovník a jaký je očekávaný vývoj během prvních pěti let. Klíčový pro úspěch podniku je marketingový plán a vyuţití zaměstnaneckých benefitů ve spolupracujících firmách. Diplomová práce má poskytnout potřebný podklad pro investora a následnou realizaci projektu.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses