Systémy zdravotnictví, sociální péče a vzdělávání v zemích subsaharské Afriky nástroje k zmírnění rozvojových problémů? - Bouřilová, Lenka; Cihelková, Eva, 1952-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce se zabývá systémy zdravotnictví, sociální péče a zdravotnictví v zemích subsaharské Afriky. První část práce se věnuje chudobě a s ní souvisejících rozvojových problémů tohoto regionu a způsoby jejího měření. Druhá část popisuje stav a diferenci jednotlivých systémů a třetí část se zaměřuje na možnosti zkvalitňování sociálních systémů, které by mohly vést ke zmírnění rozvojových problémů.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses