Komparace vybraných balkánských zemí (Slovinsko, Chorvatsko, Srbsko) - Malkovský, Michael; Adámková, Vlasta; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Obsahem této diplomové práce je komparace Slovinska, Chorvatska a Srbska z hlediska jejich vývoje po rozpadu společného státu, transformačních procesů a přístupových jednání s Evropskou unií. Vysvětluje důvody současného odlišného postavení srovnávaných států a přináší prognózy jejich budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses