Finanční a majetková analýza hospodaření města Hořice v Podkrkonoší - Štayr, Tomáš; Toth, Petr, 1962-; Školník, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Předmětem bakalářská práce je "Finanční a majetková analýza hospodaření města Hořice v Podkrkonoší". Metoda finanční a majetkové analýzy analyzuje finanční prostředky za současného analyzování majetku obce. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická věnována popisu města Hořice, vysvětlení vybraných pojmů a definic a představení metody finanční a majetkové analýzy. Druhá část je praktická a je zaměřena na aplikaci metody retrospektivní finanční a majetkové analýzy na hospodaření města Hořice v Podkrkonoší, stanovení standardů, výpočet indikátorů a komparaci města Hořice s průměrem vybraných obcí v České republice, průměrem za velikostní skupinu v ČR, průměrem vybraných obcí v Královéhradeckém kraji a průměrem za velikostní skupinu v kraji.
Vedoucí práce: Petr Toth
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses