EEfektivnost a udržitelnost systému veřejných dotací do sféry životního prostředí - Dytrich, Jakub; Šulcová, Irena; Kittner, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
V této práci je provedena analýza systému řízení efektivnosti a udržitelnosti veřejných dotací do sféry životního prostředí. Nejprve je popsáno, jaké jsou operační programy v této oblasti, jaký je celý systém monitorovacích indikátorů. Na nalezené problémy jsou předestřena řešení. Nakonec je provedena analyza efektivity tohoto systému za použití jednoduché statistické metody.
Vedoucí práce: Irena Šulcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses