Odměňování zaměstnanců v organizaci - Veselý, Jiří; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je vymezení teoretického konceptu systému odměňování, mzdového systému organizace a systému zaměstnaneckých výhod. Poté analýza a také zhodnocení funkčnosti tohoto systému ve vybrané společnosti, kterou je Hochtief a.s. a která se zabývá stavebnictvím. Dále je tento systém popisován a srovnáván s trhem. Analytická část se zaobírá třemi hlavními body, jimiž jsou mzdový systém organizace a systém benefitů. Druhým bodem je dotazování ve společnosti v otázce odměňování a třetím bodem je srovnání společnosti s trhem z hlediska mzdových relací, nezaměstnanosti a stavební produkce. Společnost disponuje nadprůměrnou mzdovou hladinou, má kvalitně a strukturovaně složenou mzdu, poskytuje širokou paletu benefitů, je váženým zaměstnavatelem v očích zaměstnanců a v porovnání s konkurencí je nad průměrem.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses