Komunikační prostředky Fakultní nemocnice Motol - Marešová, Zuzana; Procházková, Markéta; Skalický, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce se zabývá komunikačními prostředky Fakultní nemocnice v Motole. Jejím cílem je zjistit, jaké komunikační prostředky nemocnice používá pro komunikaci s pacienty a návštěvníky nemocnice a jaké používá pro komunikaci se svými zaměstnanci, popsat je a zjistit, které z nich těmto dvěma skupinám vyhovují, jaké ne a kde vidí prostor pro zlepšení. K zjištění preferencí komunikačních prostředků bylo využito dotazníkové šetření realizované přímo ve Fakultní nemocnici v Motole. Práce obsahuje výsledky výzkumu a na jejich základech vzniklá doporučení.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses