Podnikatelský plán MSP - Machová, Adéla; Svobodová, Ivana, 1969-; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce na téma Podnikatelský plán MSP představuje nejdříve teoretický popis tvorby podnikatelských plánů, kde se podrobně věnuje důvodům existence podnikatelského plánu a podnikání a poté jednotlivým bodům podnikatelského plánu. A to od určování cílů přes popis podnikatelské činnosti pomocí různých metod až po financování plánu. Praktická část se pak zabývá tvorbou konkrétního podnikatelského plánu. Tento plán zakládá restauraci jako první článek budoucího franšízového řetězce. Cílem práce je vypracování podnikatelského plánu a ověření jeho realizovatelnosti. Teoretická část bude přímo aplikována na tvorbu praktické části.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses