Analýza přístavu Koper a jeho dopravního napojení - Řiháková, Veronika; Kolář, Petr; Polák, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem přístavu Koper v posledních deseti letech včetně jeho dopravního napojení na trhy ve střední a východní Evropě. Cílem práce je zjistit, jestli má přístav Koper potenciál k úspěšnému růstu a jestli by se mohl stát rovnocenným konkurentem evropských přístavů v Severním moři. Cílem je také identifikovat příležitosti, kterých by měl přístav využít, a případné překážky, které je třeba odstranit, aby se mohl přístav Koper úspěšně rozvíjet.
Vedoucí práce: Petr Kolář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses