Podnikatelský plán - Informační portál pro zahraniční návštěvníky Prahy - Hrubý, Jan; Srpová, Jitka, 1957-; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán pro založení podniku nabízejícího služby internetového portálu pro zahraniční návštěvníky Prahy a tím ověřit uskutečnitelnost podnikatelského záměru. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje a popisuje základní rozdělení internetového trhu, součásti online marketingu a jeho trendy a zejména význam a strukturu podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá samotným projektem, ke kterému je sestaven podnikatelský plán se všemi jeho náležitostmi. Je popsán podnikatelský záměr, definovány cíle podniku, provedeny analýzy trhu, zákazníků a konkurence, představena marketingová strategie a sestaven projektový plán realizace a finanční plán. Celý plán je závěrem hodnocen SWOT analýzou a analýzou rizik.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses