Analýza Programu rozvoje Středočeského kraje s návrhem projektu v praxi - Vayhelová, Gabriela (2011)
Tato práce se zabývá analýzou programu rozvoje Středočeského kraje. Hlavním cílem práce je zhodnotit plán a vystihnout jeho obsah. V teoretické části je v práci popsán teoretický základ strategického plánování a zároveň je poskytnut stručný profil Středočeského kraje jako celku, jeho charakteristiky v oblasti geografické polohy, dopravy, ekonomiky atd. V praktické části je stručně shrnut a zhodnocen obsah strategického plánu. Z potřeb a kritických oblastí zmíněných v plánu vychází i návrh konkrétního projektu spolu s žádostí o dotaci.