Analýza Programu rozvoje Středočeského kraje s návrhem projektu v praxi - Vayhelová, Gabriela; Kramulová, Jana; Pova, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá analýzou programu rozvoje Středočeského kraje. Hlavním cílem práce je zhodnotit plán a vystihnout jeho obsah. V teoretické části je v práci popsán teoretický základ strategického plánování a zároveň je poskytnut stručný profil Středočeského kraje jako celku, jeho charakteristiky v oblasti geografické polohy, dopravy, ekonomiky atd. V praktické části je stručně shrnut a zhodnocen obsah strategického plánu. Z potřeb a kritických oblastí zmíněných v plánu vychází i návrh konkrétního projektu spolu s žádostí o dotaci.
Vedoucí práce: Jana Kramulová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses