Politická podmíněnost vstupu do Evropské unie a reakce kandidátské země případ Turecko - Formanová, Dora; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Kuta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se snaží zachytit plnění politických kritérií vstupu do EU Tureckem na základě informací získaných z každoročně vydávaných hodnotících zpráv Evropské komise. Zároveň hledá odpověď na otázku, zda jsou četné výtky ze strany EU produktivní či kontraproduktivní ve vztahu k Turecku jako kandidátovi na členství v EU a jakým způsobem formují tyto připomínky názory tureckých politických špiček a turecké veřejnosti na otázku vstupu do EU.
Vedoucí práce: Jan Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses