Problematika silničních přeprav nebezpečného zboží - Zieglerová, Lucie; Novák, Radek, 1960-; Toman, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Přeprava nebezpečných věcí je jedním z nějobtížnějších oborů dopravy. Nebezpečné věci disponují vlastnostmi, které mohou být nebezpečné pro osoby, majetek a životní prostředí. Proto musí být nebezpečné zásilky přepravovány podle zvláštních pravidel. Dohoda ADR napomáhá ke sjednocení těchto pravidel v členských zemích a přispívá tak k zamezení nebo alespoň ke snížení počtu nehod.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses