Technicko-ekonomická studie Mramorové lomy Ujčov - Čochner, Lukáš; Tyll, Ladislav; Svoboda, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se na bázi technicko-ekonomické studie snaží seznámit čtenáře s reálností možnosti těžby mramoru v moravské lokalitě Ujčov. Podklady pro praktickou část práce jsou odborné posudky ložiska kamene, konzultace s odborníky v oboru a komunikace s případnými dodavateli. Studie vyúsťuje v předběžný finanční plán projektu, který dosažené závěry kvantifikuje. Text zvažuje i možná rizika. Studie si též klade za cíl být podkladem pro vyhotovení podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses