Designblok 2011 a jeho účastníci - Vostalová, Zuzana; Černá, Jitka, 1961-; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se zaměřuje na zjištění motivace a spokojenosti návštěvníků a vystavovatelů pravidelné říjnové přehlídky designu Designblok 2011 v Praze. Její zpracování probíhalo ve spolupráci s hlavními organizátory akce a cílem bylo možné využití výsledků v praxi při plánování a organizaci dalších ročníků. Jedna část práce se zabývá výzkumem návštěvníků, který probíhal formou osobního dotazování a jeho výsledky byly zpracovány za pomoci statistického softwaru IBM SPSS Statistics. Spokojenost a motivace vystavovatelů v další části byla zjišťována prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů. Při zpracování veškerých výsledků byl kladen důraz na maximální aplikovatelnost do reálného života Designbloku a budoucí využití. Závěr práce obsahuje shrnutí a přehled všech doporučení, která tematicky navazují na dílčí výsledky výzkumu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses