Analýza získávání a výběru pracovníků ve společnosti VIGOUR a.s. - Šmídová, Zuzana; Němec, Otakar; Felzmannová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá teoretickým rozborem nástrojů a metod pro získávání a výběr pracovníků. Zároveň popisuje a posuzuje využití těchto metod v praxi. Pro tyto účely byla zvolena společnost Vigour, která se zabývá zaměstnáváním specialistů působících v oblasti informačních technologií. Představené metody a nástroje používané v praxi jsou konfrontovány s popsanými teoretickými poznatky a s výsledky dotazníkového šetření. To bylo prováděno uvnitř společnosti ve dvou rovinách -- mezi zaměstnanci a manažery. Záměrem konfrontace je identifikace slabých stránek včetně předložení návrhů na jejich zmírnění či odstranění.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses