Optimalizace BCP ve vztahu k systému krizového řízení ČR - Peštová, Aneta (2012)
Podnik je během svého fungování působí mnoho vlivů, ať z vnitřku či z jeho vnějšku. BCM je manažerská disciplína, která se zabývá zajišťěním odolnosti podniku proti provozním (věcným) rizikům a byla vyvinuta z důvodu stále se zvyšující potřeby zajištění proti nepředvídatelným událostem. Cílem této diplomové práce je optimalizovat plán konkrétní společnosti v souladu se systémem krizového řízení ČR.