Zhodnocení využití vybraných objektů "brownfields" v Ústeckém kraji - Jiránek, Kamil (2012)
Cílem mé práce je zhodnotit využití několika vybraných objektů "brownfields" na území Ústeckého kraje s důrazem na reálné dopady na určité aspekty regionálního rozvoje. Reálnými dopady se rozumí zejména vliv na zaměstnanost, ekonomický rozvoj regionu a životní prostředí.