Zhodnocení využití vybraných objektů "brownfields" v Ústeckém kraji - Jiránek, Kamil; Krejčová, Nikola, 1974-; Piecha, Marian, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Cílem mé práce je zhodnotit využití několika vybraných objektů "brownfields" na území Ústeckého kraje s důrazem na reálné dopady na určité aspekty regionálního rozvoje. Reálnými dopady se rozumí zejména vliv na zaměstnanost, ekonomický rozvoj regionu a životní prostředí.
Vedoucí práce: Nikola Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses