Hodnocení financování investičního projektu - Kolářová, Radka; Sieber, Martina; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je vyhodnocení finanční realizovatelnosti investičního projektu, kterým je zavedení čtyř nových autobusových linek v rámci Pražské integrované dopravy. Hodnocení bude probíhat s využitím čisté současné hodnoty a vnitřního výnosového procenta a to ve třech variantách. V první variantě bude společnost financovat projekt pouze vlastními zdroji, ve druhé variantě bude čerpat bankovní úvěr a ve třetí variantě využije finanční leasing. V závěru práce bude porovnána výhodnost jednotlivých způsobů financování investice.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses