Komunikační strategie Greenpeace ČR - Krupa, Jiří; Říhová, Vladimíra; Šmíd, Jan, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je sestavit obraz vybraných kampaní Greenpeace ČR tak, aby bylo možno mezi nimi rozhodnout, která z vybraných kampaní je nejúspěšnější na poli komunikační strategie. Způsobem pro dosažení cíle práce je v první řadě nalezení opěrných bodů v teoretické části, které pomohou odpovědět na otázku, jak by měla vypadat efektivní komunikační strategie. V druhé části práce je provedena analýza jednotlivých kampaní a jsou nalezeny jednotlivé použité nástroje při procesu komunikace kampaně. Následuje pak část třetí, kdy je provedena syntéza předchozích částí a je nalezena nejefektivněji komunikovaná kampaň. Vlastním přínosem autora práce je nalezení těchto výsledků. Díky informacím z teoretické části, a analýze činnosti organizace v rámci tří vybraných kampaní, mohl autor odpovědět na otázku efektivnosti komunikační strategie Greenpeace ČR v rámci těchto kampaní.
Vedoucí práce: Vladimíra Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses