Daňové aspekty přeměn společností při restrukturalizaci skupin - Trnka, Michal; Láchová, Lenka, 1959-; Dugová, Alena, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem diplomové práce je analyzovat jednotlivé možnosti restrukturalizace skupiny podniků z pohledu české legislativy a shrnout nejdůležitější účetní a daňové aspekty vyplývající z české právní úpravy. Dílčím cílem je v konkrétních případech navrhnout možnosti využití konkrétního typu přeměny, která by měla vést k daňově optimálnímu režimu. Práce se zejména zaměřuje na českou právní úpravu a okrajově i na relevantní směrnice Evropské unie.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses