Perspektivy regulace úvěrových institucí - Holý, Václav, 1982-; Kříž, Radim, 1965-; Husták, Zdeněk, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá perspektivami regulace úvěrových institucí, jednak přímo v České republice, jednak na evrospké a světové úrovni.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses