Analýza image výrobku MINI - Sajdlová, Kamila; Vávra, Oldřich; Černáková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce popisuje teorii především nástrojů marketingové komunikace a jejich praktické využití při ovlivňování image značky a výrobků MINI. Analyzuje typické zákazníky. Zabývá se pozicí značky na českém automobilovém trhu a klade si za cíl doporučit marketingové aktivity, které povedou k vyšším prodejům výrobků MINI v České republice.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses