Analýza knižního trhu - Nováková, Petra (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného knižního trhu z pohledu nakladatelství. Zkoumá jeho specifické rysy a vývoj, odhaluje hrozby a příležitosti. Praktická část se věnuje průzkumu a následné analýze chování a zvyků spotřebitelů na trhu knih, výsledky šetření jsou využity pro segmentaci trhu.