Analýza knižního trhu - Nováková, Petra; Koudelka, Jan; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného knižního trhu z pohledu nakladatelství. Zkoumá jeho specifické rysy a vývoj, odhaluje hrozby a příležitosti. Praktická část se věnuje průzkumu a následné analýze chování a zvyků spotřebitelů na trhu knih, výsledky šetření jsou využity pro segmentaci trhu.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses