Certifikace IPv6 u programů a zařízení - Koutecký, Tomáš; Pavlíček, Luboš; Matuška, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Bakalářská práce na téma certifikace IPv6 u programů a zařízení popisuje, jakým způsobem funguje proces certifikace zařízení, jaký je důvod certifikace těchto produktů a kdo certifikace provádí. Práce se zaměřuje i na základní požadavky, které musí výrobce splňovat. Porovnává jednotlivé certifikační organizace a popisuje jejich úlohu. V praktické části jsou testovány aplikace a operační systémy. Testování operačních systémů je okrajově testováno dle testovacího profilu IPv6 Ready a u aplikací je testována konektivita do světa IPv6.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses