Analýza vývoje daňových příjmů v ČR - Bravencová, Alena (2012)
V bakalářské práci je zpracována analýza vývoje daňových příjmů v ČR se zaměřením na daňové výnosy z daní z příjmů fyzických a právnických osob, a to za časové období od roku 1993 do roku 2010. Cílem práce je analyzovat celkový vývoj daňových příjmů v souvislosti se změnou sazby daně a dalších konstrukčních prvků a vyhodnocení účinků a dopadů.