Analýza vývoje daňových příjmů v ČR - Bravencová, Alena; Hartlová, Alena; Kubátová, Květa, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
V bakalářské práci je zpracována analýza vývoje daňových příjmů v ČR se zaměřením na daňové výnosy z daní z příjmů fyzických a právnických osob, a to za časové období od roku 1993 do roku 2010. Cílem práce je analyzovat celkový vývoj daňových příjmů v souvislosti se změnou sazby daně a dalších konstrukčních prvků a vyhodnocení účinků a dopadů.
Vedoucí práce: Alena Hartlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses