Řízení procesů a dokumentace v dozorovém orgánu - Manová, Dana (2011)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou hlavních procesů a stavu dokumentace v České obchodní inspekci, dozorovém orgánu státní správy. Hlavním cílem této práce je mapování hlavních procesů v organizaci a identifikace případných slabých míst a nedostatků. Autor práce poté předkládá návrhy na jejich zlepšení. Jako hlavní nástroj k analýze procesů je využito 5. kritérium modelu CAF (Common Assessment Framework - Společný hodnotící rámec), které přihlíží ke specifikům veřejné správy. Práce se poté zaměří na analýzu dokumentace, postihuje silné a slabé stránky a také předkládá návrhy na zlepšení s využitím principů řízené dokumentace.