Řízení procesů a dokumentace v dozorovém orgánu - Manová, Dana; Plášková, Alena, 1949-; Pražák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou hlavních procesů a stavu dokumentace v České obchodní inspekci, dozorovém orgánu státní správy. Hlavním cílem této práce je mapování hlavních procesů v organizaci a identifikace případných slabých míst a nedostatků. Autor práce poté předkládá návrhy na jejich zlepšení. Jako hlavní nástroj k analýze procesů je využito 5. kritérium modelu CAF (Common Assessment Framework - Společný hodnotící rámec), které přihlíží ke specifikům veřejné správy. Práce se poté zaměří na analýzu dokumentace, postihuje silné a slabé stránky a také předkládá návrhy na zlepšení s využitím principů řízené dokumentace.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses