Aplikace přístupů Six Sigma a Lean v projektovém managementu firmy SAP - Dohnalová, Petra (2011)
Tato práce pojednává o metodologiích projektového řízení Six Sigma a LEAN a také jejich vzájemného propojení do podoby Lean Six Sigma. Ve své první části popisuje základní teoretické principy, zaměřuje se také na pozadí a původ vzniku obou přístupů. Mimo to objasňuje i přizpůsobení metody Six Sigma v rámci firmy SAP. V praktické části je provedena případová studie projektu FastClose ohledně uplatnění nástrojů Six Sigma. Nakonec jsou nastíněna možná další zlepšení v rámci projektu za použití kombinované metody Lean Six Sigma.