Aplikace přístupů Six Sigma a Lean v projektovém managementu firmy SAP - Dohnalová, Petra; Hykš, Ondřej; Čermáková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce pojednává o metodologiích projektového řízení Six Sigma a LEAN a také jejich vzájemného propojení do podoby Lean Six Sigma. Ve své první části popisuje základní teoretické principy, zaměřuje se také na pozadí a původ vzniku obou přístupů. Mimo to objasňuje i přizpůsobení metody Six Sigma v rámci firmy SAP. V praktické části je provedena případová studie projektu FastClose ohledně uplatnění nástrojů Six Sigma. Nakonec jsou nastíněna možná další zlepšení v rámci projektu za použití kombinované metody Lean Six Sigma.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses