Podnikatelský plán MSP – poskytování bezpečných lyžařských kurzů pro školáky - Červenková, Lenka (2011)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu včetně posouzení jeho relizovatelnosti. Nejprve je seataven podnikatelský plán, kde každá jeho část zkoumá specifickou oblast dané problematiky. Pomocí řady analýz a posouzením vzájemných souvislostí je poté rozhodnuto, zda by měl být podnikatelský plán realizován, nebo ne.