Podnikatelský plán MSP – poskytování bezpečných lyžařských kurzů pro školáky - Červenková, Lenka; Svobodová, Ivana, 1969-; Vališ, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu včetně posouzení jeho relizovatelnosti. Nejprve je seataven podnikatelský plán, kde každá jeho část zkoumá specifickou oblast dané problematiky. Pomocí řady analýz a posouzením vzájemných souvislostí je poté rozhodnuto, zda by měl být podnikatelský plán realizován, nebo ne.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses