Finanční analýza společnosti Severočeská energetika, a.s. - Urban, Pavel; Klečka, Jiří, 1966-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je pojednat obecně o finanční analýze se zaměřením na modely souhrnného hodnocení podniku (tj. bankrotní a bonitní modely). V praktické části je provedena finanční analýza společnosti Severočeská energetika, a.s., za období 2001 - 2006 pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů, pomocí poměrových ukazatelů, bankrotních a bonitních modelů včetně porovnání výsledků jednotlivých použitých metod.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses