Investice v Bělorusku - Hlushko, Alena; Dvořáček, Jiří, 1947-; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce je věnována velice zajímavému tématu -- jedná se o investiční činnost. Investice jsou základem rozvoje ekonomiky a růstu životní úrovně obyvatel. Zahraniční investice jsou zdrojem pro další ekonomický růst. Autorka svoji práci zaměřila na zkoumání investic v zemi, odkud pochází, jedná se o Bělorusko. O investování do daného území se moc nemluví, což je způsobeno tamní politickou situací. Bělorusko je ale poměrně oblíbeno ruskými investory. Práce je rozdělena do několika částí. První část má teoreticko-metodologický charakter a popisuje obecné poznatky a pojmy vztahující se k investování. V praktické části se již autorka věnuje vyloženě problematice investování v Bělorusku a poměrně podrobně rozepisuje investiční klima dané země. Diplomová práce končí uvedením praktických doporučení pro investice v Bělorusku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses