Investiční analýza podniku na tureckém kapitálovém trhu - Havlíček, Pavel; Marek, Petr; Bobek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce shromažďuje vybrané dostupné informace o tureckém kapitálovém trhu, základní makroekonomické údaje. Součástí je také identifikace krátkodobých možných rizik a dlouhodobý výhled pomocí SWOT analýzy. Další částí práce je investiční analýza finanční situace tureckého výrobního podniku Berkosan Yalitim ve Tecrit Maddeleri Uretim ve Ticaret AS, jehož akcie jsou kótované na lokální burze cenných papírů. Finanční ukazatele a poznatky získané z analýzy pak vyvrátí podloženost rychlého růstu ceny akcie společnosti.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses